Motie van wanorde: de cast

 

 

GILBERT BOTTELBERGE als Rik De Neuker, staatssecretaris.

Gilbert begint zijn toneelcarrière in 1987 bij E.K.T.T. Hermelijn met “mijn geweten en ik”  en is vanaf dat moment niet meer weg te denken van de Eekloose toneelscène.
E.K.T.T. Hermelijn: Scrooge - kerstlied van een vrek, Sassafras, De regenmaker, Als ik de lotto win…, Klachten, Thomas Moore, Arsénicum en oude kant, Moordromance, August-August-August, Just Married, Jean d’ Arc, Een stad voor Sarah, Rijen en vrijen, De bompa is aan ’t vrijen, Slisse en Cesar…

 

 

 

SERAFIEN RIJCKAERT als Jos Debock, kabinetschef.

Serafien wordt onder vrijwillige dwang voor het eerst het podium opgesleurd voor een schooltoneel in Watervliet. Hij wordt ingelijfd bij toneelgroep ESMOREIT (Nl) en komt via Magda Verminck terecht in de Eekloose toneelscène.
Corona: Ons stadje
Excelsior: De Caraïbische zee
E.K.T.T. Hermelijn: Onze bompa is aan ’t vrijen, Ipso Fac

 

 

 

TANJA JOCQUE als Sarah Wouters, secretaresse in de oppositie.

Tanja speelt op jeugdige leeftijd al mee bij Jong Hermelijn en Hermelijn.
E.K.T.T Hermelijn: Sassafras, Arsénicum en oude kant, August-August-August, Onze bompa is aan ’t vrijen, Slisse en Cesar…

 

 

 

 

 

 

PETER STAELENS als hotelmanager.

Peter begint zijn carrière als entertainer/discjockey. Hij vormt jarenlang een komisch duo met Andy Smet en zingt op de koop toe. In 1999 gaat hij solo met zijn “One Man Show”.  Hij is van dan af regelmatig te zien op TV in verschillende soaps.

KultuurDaad: Nimmer vooruit, Kareltje De Keizer.
SDS-Events: One man show, De clown leeft in mij…

 

 

 

VIC VAN DAMME als piccolo.

Vic zijn eerste liefde is muziek en is één van de oprichters van Ace and the Jokers. In het verleden speelde hij sporadisch mee bij Hermelijn.

E.K.T.T. Hermelijn: Driekoningen avond, Scrooge, Dokter Hekel & Mister Spijt, Just Married

 

 

 

 

MIEKE VAN HIJFTE als Christine De Neucker.

Mieke, wordt door de toneelmicrobe gebeten in 1986 en debuteert in “De Leraarskamer” bij Hermelijn. Tal van avondvullende toneelspelen staan van dan af op haar palmares.

E.K.T.T. Hermelijn: Als het kindje komt, Driekoningenavond, De bende van Baeckelandt, Als ik de lotto win…, Klachten, Arsénicum en oude kant, Moordromance, Just Married, Jean d’ Arc, Een stad voor Sarah, Rijen en vrijen, Onze bompa is aan ’t vrijen, Slisse en Cesar…

 

 

 

ANN VAN WATERMEULEN als verpleegster Engelen

Ann is medeoprichtster van toneelgroep METAMORFOSE uit Lovendegem waar ze ook bij de spelerskern actief is.

Metamorfose: Acht vrouwen, De erfgenamen van Agatha, Voor het variété, De nonnen van Navarone, The rose garden, Steel magnolia’s, Belsters.

SDS-Events: De clown leeft in mij…

 

 

ALAIN DOBBELAERE als het lijk.

Alain maakt zijn debuut op de planken van CC DE HERBAKKER. Wel werkte hij in het verleden mee achter de schermen van het NIEUW GENTS VOLKSTONEEL en bij Peter Staelens’ De clown leeft in mij…

 

 

 

 

 

 

MICHEL VYNCKE als Ronnie Wouters.

Michel maakt zijn debuut op de planken van CC DE HERBAKKER.

 

 

 

 

 

 

 

HEIDI DE DOBBELAERE als kamermeisje.

Heidi werkte in het verleden mee bij E.K.T.T. Hermelijn en maakte haar toneeldebuut in “Als ik de lotto win…”