Taxi taxi online : de cast

 

Regie : Bas Kuypers

John Desmet – Johan Van Kerrebroeck

 

…ooit het gevoel gehad ergens in een winkel te staan met 2 dingen in je hand maar waaruit je maar niet kon kiezen? Om dan uiteindelijk de winkel met een brede smile te verlaten met de twee dingen in je tas…dat gevoel had ik 20 jaar geleden ook…


Vera Desmet – Saskia De Decker

Hallo, 't is Vera , ...

    Vera De Smet , ...
Ja, de mema van Marc , ...
    Van Sleine , ja, ...
Naar Eeklo, ja ...

    Tot sebiet!!


Marleen Desmet – Tanja Jocqué

Marleen Desmet is gehuwd en heeft een tienerdochter. Haar gezin is haar leven : ze zou alles doen voor haar man en haar dochter, maar trop is trop … En als dan ook de bovenbuur Stan zich nog eens met haar gezin gaat bemoeien dan slaan de stoppen door… Of toch niet???

 

Stan De Geeter – Marnik Bellecoste

Als regisseur doorkruis ik het Vlaamse land van Theatergezelschap naar Theatergezelschap maar EeTeeGee is altijd n beetje thuiskomen.
Na een geslaagde en aangename samenwerking met Johan Van Kerrebroeck als regisseur in de vorige productie Tom, Dick, en Harry... Kijk ik er enorm naar uit om (voor het eerst) samen met Johan de tandem OP het podium te vormen... Tegelijkertijd met pijn in het hart omdat ik deze keer voor het eerst Gilbert Bottelberge NAAST mij in een leidende rol moet missen... Begrijpelijk als je weet dat we bijna 25 jaar op het podium een duo vormden.


Als Stan De Geeter ga ik vanavond proberen om het overspelige vel van vriend en taxichauffeur John De Smet te redden... Met alle gevolgen van dien ;-)

"Den John die at van twee wallen
  Toen ging het zijn leven vergallen
  Ik schoot toen in actie
  En 't scheelde geen fractie
  Of 'k stond daar schoon zonder ballen"


Amuseer jullie, Marnik

 

Vicky Desmet – Marlies Neerinck

Vicky is een doodnormale tiener en dolverliefd op een jongen die ze via internet leerde kennen. Maar daar moet haar vader helemaal niet van weten. Vicky snapt maar niet waarom haar vader zo tegen een ontmoeting is. Natuurlijk laat ze zich niet zo maar doen, neemt ze de touwtjes stevig in handen en gaat ze dan maar zelf op zoek. Vicky is dan misschien nog een beetje een naïeve meid, ze staat op haar strepen en zal vechten voor wat ze echt wil.
Ik vind het altijd een uitdaging om een nieuw personage aan te pakken. En al ligt dit personage heel dicht tegen mijn eigen karakter, dit maakt het zeker niet makkelijker. Ik hoop dan ook van harte dat Vicky u boeit en ze u misschien wel eens laat (glim)lachen.

 

Marc Desmet – Cedric Grijp

Dit is de allereerste keer dat u mij bezig ziet bij EeTeeGee.

Voor Marc Desmet is het ook de allereerste keer dat hij smoorverliefd is op een meisje dat hij leert kennen via

internet. Ontmoet hij het meisje van z'n dromen of wordt het een koude douche?

U ontdekt het vanavond.

Veel kijkplezier!

Cedric


Pa – Gilbert Bottelberge


De personages die ik de laatste jaren moet vertolken worden ouder en ouder. Mijn houdbaarheidsdatum nadert. Wanneer ik dan nog behoorlijk seniel ben, weet ik als “acteur” best waar ik aan toe ben. Pa De Geeter heeft zijn zinnen gezet op een vakantie in Blankenberge, met zijn zoon Stan. Stan is, zeer tegen zijn zin, verwikkeld geraakt in het turbulente huwelijksleven van zijn vriend-verhuurder John. John is een ‘effenlegger’ die Stan tot wanhoop drijft. Daardoor vergeet Stan de afspraak met zijn vader. Plots staat vader voor de deur waar Stan een kamer huurt. Pa is ervan overtuigd nu in Blankenberge te zijn.

Dit brengt op zijn minst verwarrende toestanden met zich mee…