Met deze "opvolger" van de hilarische Ray Cooney komedie "Motie van Wanorde" (Eeteegee 2003) trekt het Eekloos Toneel Gezelschap terug alle registers open voor een avondje onbezorgd lachen.

Open-Vld Minister Rik De Neucker (Frank Van Steenbrugghe) logeert met zijn vrouw Chantal (Tanja Jocqué) in het Albert II-hotel in Brussel. Rik heeft een parlementaire zitting op de agenda staan...Voor zijn vrouw de uitgelezen kans voor een dagje Brussel en ondertussen een musical mee te pikken.

Wanneer Rik's kabinetchef Jos De Bock (Marnik Bellecoste) in het hotel arriveert om de agendapunten door te nemen, blijkt al gauw dat Rik andere plannen heeft: stoeien met één van de secretaresses van de CD&V.

Jos krijgt de opdracht om een extra kamer te boeken, maar wanneer duidelijk wordt dat het liefdesnestje vlak naast de kamer van Rik en Chantal ligt zorgt dat voor vrij veel hilarische complicaties... Vooral wanneer Chantal onverwacht terugkomt...

Verwarring alom, zodat tenslotte zowel de gasten als het personeel van het Albert II-Hotel niet meer weten hoe de vork nu eigenlijk in de steel zit...

 

Een komedie van Ray Cooney en Jan Hulsegge
Regie en bewerking : Marnik Bellecoste